E-kirjapalvelu – avaimet käteen, omakustantaja

E-kirjapalvelussa käsikirjoituksesi muuttuu kirjaksi ja on saman tien lunastanut paikan latauskauppojen valikoimissa. E-kirjalla on loistava saatavuus, joten miksi et käyttäisi tätä tietä julkaisuun?

Palvelun sisältö

Kokoa palvelun sisältö käsikirjoituksesi tarpeiden ja toiveittesi mukaisesti.

Sisältyy aina
  • Ulkoasun suunnittelu
  • Kansien suunnittelu ja toteutus valmiin kuvamateriaalin pohjalta
  • Taitto
  • Muunto e-kirjaksi
Lisäpalvelut
  • Kuvamateriaalin hankinta
  • Kuvankorjaus ja -käsittely
  • Kieliasun tarkistus ja oikoluku
  • Paperilta digitaaliseksi
  • Myynti, raportit ja tilitykset

E-kirjapalvelusta saat käsikirjoituksestasi valmiin e-kirjan. Sinulta tarvitaan vain tekstin ja mahdolliset kuvat sisältävä aineisto. Teemme aineistollesi taiton ja muunnamme sen e-kirjaksi. Otamme vastaan tilauksia myös kuva- ja tietokirjoista.

Jos sinulla on oma kansikuva, voimme muokata siitä sopivan e-kirjaan ja lisätä tarvittavat tekstit. Mikäli sinulla ei ole kansikuvaa, voit tilata kannen kokonaisuudessaan meiltä.

Palvelusta saamasi e-kirja on EPUB-muotoinen. Se täyttää EPUB-muodolle asetetut vaatimukset ja on sellaisenaan myyntivalmis. EPUB on vakiintunut ja yleinen e-kirjamuoto, ja jälleenmyyjät tukevat sitä laajasti. Kirjasi toimii eri laitteilla ja lukuohjelmissa. Alustariippumattomuutta voi laajentaa entisestään myös PDF-version luominen, ja saatamme suositella sitä kirjasi ominaisuudet huomioiden.

Kirja ei sisällä itsessään kopiosuojausta, vaan kopiosuojauksesta vastaavat jälleenmyyjät tai jakelija ylipäänsä.

Tarvittaessa palveluun voidaan liittää kieliasun tarkistus. Mikäli käsikirjoituksesi kaipaa laajempaa toimittamista, saat sen Kirjalabyrintin kustannustoimittajalta. Suosittelemme omakustantajille E-kirjapalvelun yhdistämistä Muokkauspalveluun.

Mikäli käsikirjoituksesi sattuisi olemaan ainoastaan paperilla, voimme tehdä paperiaineistolle tekstintunnistuksen ja muuntaa käsikirjoituksesi digitaaliseksi.

Voimme toimittaa kirjasi myös myyntiin ja huolehtia myynnin laskutuksesta. Mahdolliset jälleenmyyjät ovat: kirjastomyynnistä vastaava Ellibs ja Suomen suosituin Elisa Kirja sekä kansainvälisen saatavuuden tarjoavat Google Play, Apple Books ja Kindle Store. Nämä takaavat kirjallesi hyvän saatavuuden.

Raportoimme kootusti kaiken kirjamyynnin ja tilitämme sinulle myyntitulon kokonaisuudessaan. Myyntipalvelun voi tilata yhdeksi vuodeksi kerrallaan.

Kirjalabyrintilta saat ajanmukaista tietoa digitaalisesta julkaisusta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Annamme sinulle realistisia ja käytännöllisiä suosituksia, jotka takaavat kirjallesi parhaat mahdolliset lähtökohdat.

Hinta

Pal­ve­lun hinta pe­rus­tuu ar­vioi­tu­jen työ­tun­tien mää­rään. Hin­taan vaikut­taa palvelun sisältö, aineiston laajuus ja taitolliset vaatimukset. Tuntikorvaus on 32,80 € si­säl­täen ar­von­li­sä­ve­ron 24 %.

Esimerkiksi valmis keskipituinen romaanikäsikirjoitus tilaajan omalla kansikuvalla (palvelun sisältönä ulkoasun suunnittelu, kansien toteutus valmiin kuvamateriaalin pohjalta, taitto ja muunto e-kirjaksi) 229,60 €.

Myynti-lisäpalvelun hinta on kiinteä: ensimmäinen vuosi 70 € ja lisävuodet 57,60 € vuosi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tehdessäsi tarjouspyynnön anna mahdollisimman tarkat tiedot aineistostasi, kuten tekstin pituus merkkeinä ja kuvien määrä. Luonnollisesti kerro myös tarpeesi ja toiveesi kannen suhteen. Aineistosi ja toiveittesi pohjalta annamme arvion ja suositukset sekä teemme sinulle urakkatarjouk­sen. Tar­jouk­sen pyy­tä­mi­nen ei sido sinua tilaamaan.