Muokkauspalvelu – vuokraa oma kustannustoimittaja

Muokkauspalvelussa kääritään hihat ja painetaan hamaan loppuun asti, laadusta tinkimättä. Tavoittelitpa sitten ensiluokkaista tarjottavaa kustantamoille tai suunnittelitpa korkeatasoista omakustannetta, kustannustoimittaja on hyvä kumppani käsikirjoituksen työstämisessä.

Palvelun sisältö

  • Rakenneanalyysi
  • Tyylianalyysi
  • Henkilöhahmojen tarkastelu
  • Sisältöarvio
  • Konkreettiset ja yksityiskohtaiset muokkausehdotukset
  • Kieliasun tarkistus ja oikoluku
  • Keskustelun mahdollisuus
  • Tavoitteellinen sparraus!

Muokkauspalvelussa Kirjalabyrintin kustannustoimittaja syventyy käsikirjoitukseesi, ja yhdessä käytte läpi käsikirjoituksen syvä- ja pintatasot ja pureudutte niin ominaislaatusi kirkastamiseen kuin rakenteen ja leikkauksen toimivuuteen.

Saat palautteen hyvin käytännönläheisenä ja tavoitteellisena. Viimeisenä silauksena tehdään myös oikoluku.

Työskentely perustuu olennaisesti keskustelulle. Voit esittää kysymyksiä ja testata ideoittesi kantavuutta. Työskentely tapahtuu sähköpostin välityksellä.

Muokkauksen tavoitteena on julkaisuvalmis, korkeatasoinen käsikirjoitus. Se vaatii sinulta kirjoittajana sitoutumista ja valmiutta muokata omaa tekstiäsi ja tarpeen mukaan kirjoittaa uutta.

Muokatun käsikirjoituksen oikeudet ovat yksin sinun. Voit vapaasti hakea sille julkaisijaa.

Muokkauspalvelu sopii parhaiten käsikirjoitukselle, joka on perustaltaan valmis ja luonnostason ohittanut. Isompaa muokkausta vaativia kohtia voi olla, mutta suurien valintojen tulisi olla tehtynä ja kerronnan tyylin selkeästi tunnistettavissa. Jos olet vielä epävarma, Palautepalvelu sopii luultavasti käsikirjoituksellesi paremmin.

Hinta

Palvelun hinta perustuu arvioitujen työtuntien määrään. Hintaan vaikuttaa tekstin pituus ja muokkaustarve. Tuntikorvaus on 32,80 € sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Lähtökohtaisesti 10 000–15 000 merkkiä eli noin 1 250–1 875 sanaa pitkä teksti vastaa yhtä työtuntia. Tuntiarvio riippuu kuitenkin paljon tekstin todellisesta muokkaustarpeesta ja luonteesta. Pidemmissä teksteissä kuten romaanikäsikirjoituksissa tulee kyseeseen myös paljousalennus.

Halutessasi voit tehdä tilauksen ensin vain osasta tekstikokonaisuutta, esimerkiksi yhdestä luvusta tai novellikokoelman yhdestä novellista, ja päättää sen perusteella yhteistyön jatkumisesta. Voit myös jatkaa tilausta osa kerrallaan.

Tehdessäsi tarjouspyynnön saat ilmaisen arvion tekstisi tarpeista sekä urakkatarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua tilaamaan. Liitä mukaan mieluiten kokonainen käsikirjoitus.